Inboedelverzekering vergelijken

Beoordeling Woon­verzekering

Waarom onze Inboedelverzekering

 • Lage premie, top Inboedelverzekering
 • Dagelijks opzegbaar
 • De Jaarbeloning: we geven geld terug
Vul uw postcode en huisnummer in
... klanten geven onze woon­verzekering gemiddeld een ...

Onze Inboedelverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Een Inboedelverzekering van InShared betekent vooral zorgeloos wonen. En dat zeggen wij niet alleen: onze klanten zeggen het ook en beoordelen InShared met een 8,2. Met onze Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd, ook tijdens transport en opslag. Onze premie is laag en de dekkingen zijn ruim. Nog niet overtuigd? Vergelijk het hieronder zelf.

Dagelijks opzegbaar eerste jaar
Garantie tegen onderverzekering onbeperkt
Computerapparatuur standaard bij diefstal
Audio- en video apparatuur standaard bij diefstal
Lijfsieraden standaard bij diefstal
Geld en geldwaardig papier
Verlies / diefstal huisdier
Premiekorting bij beveiliging *
Jaarbeloning *
Testoordeel consumentenbond Allrisk
€ 20.000
€ 20.000
€ 8.000
(compleet)
€ 6.000
(standaard)
€ 1.250
€ 2.500
7,9
€ 12.000
€ 12.000
€ 6.000
(allrisk)
€ 3.000
(standaard)
€ 1.250
€ 1.000
7,8
€ 15.000
€ 15.000
€ 5.000
€ 500
€ 2.000
6,6
€ 5.000
per item
€ 5.000
per item
€ 5.000
per item
€ 600
€ 5.000
geen testoordeel
€ 125.000
€ 125.000
€ 7.500
€ 750
niet verzekerd
7,7
€ 10.000
€ 10.000
€ 5.000
€ 500
€ 1.000
7,2

Waarom onze Inboedelverzekering?

Lage premie, top Inboedelverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Inboedelverzekering hoog. Precies waar het om draait. Met onze Inboedelverzekering bijvoorbeeld:

 • Bent u niet onderverzekerd. U heeft bij ons nooit inboedelmeters nodig.
 • Bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
 • Zijn uw spullen ook verzekerd met onze Inboedelverzekering tijdens transport, verhuizing en in de opslag
 • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Keuze tussen Standaard en Compleet

Met Inboedel Standaard bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel). Met Compleet bent u allrisk verzekerd voor schade door uw eigen schuld. Ook buitenshuis in Nederland zijn uw kostbaarheden, zoals sieraden, muziekinstrumenten en fotoapparatuur dan verzekerd.

Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico

Standaard is uw eigen risico € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor € 150 eigen risico. Net wat bij u past. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200. Voor de aanvullende dekking mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50, en voor glas € 0

Extra dekkingen voor mobiele apparaten, glas en verbeteringen

Laptops, smartphones en tablets en andere mobiele apparaten en glas in uw woning. U kunt ze er bij ons allemaal bij verzekeren.

Heeft u een koopappartement met een VVE of een huurwoninghuurhuis? Dan is er al een Opstalverzekering afgesloten via uw VVE of huisbaas. De verbeteringen die u of een vorige bewoner heeft aangebracht, zoals de parketvloer, zonnepanelen of nieuwe keuken vallen daar niet onder. Daarvoor kunt u onze eigenaars- of huurdersbelang dekking afsluiten.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Inboedelverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Voor extra zekerheid

Naast de inboedelverzekering, kunt u kiezen voor onze aanvullende dekkingen Mobiele elektronica, Compleet, Eigenaars-en Huurdersbelang en Glas.

Over onze Inboedelverzekering

De Inboedelverzekering beschermt de spullen in uw woning tegen onverwachte schade. Bekijk hier de verzekering.

Inboedelverzekering

Welke Woonverzekering past bij u?

Met onze Inboedel- en Opstalverzekering standaard is schade waar u niets aan kunt doen verzekerd. Bijvoorbeeld schade door brand, storm, water, diefstal of vandalisme.

Inboedel­verzekering

Een verzekering voor schade aan uw losse spullen, zoals uw bankstel, televisie, sieraden, verzamelingen en een losse/zwevende vloer. Die zijn verzekerd in bijvoorbeeld uw huis, tuin, schuur of auto.

Opstal­verzekering

Een verzekering voor schade aan uw woning en tuin en alles wat daaraan vast zit, zoals uw dak, zonnepanelen, laadpaal, schuur, keuken en deuren.

Opstalverzekering

Wat is de beste inboedelverzekering voor mijn woning?

Om de beste inboedelverzekering voor u en uw woning te vinden, is het slim om hierop te letten:

 • Dekking: wat is er precies wel/niet verzekerd?
 • Service: hoe werkt het als ik schade heb?
 • Is er garantie tegen onderverzekering?
 • Beoordelingen: wat vinden klanten van de inboedelverzekering?
 • Premie: wat moet ik per maand betalen?
 • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen bij schade?

Om een goede vergelijking te maken is het dus belangrijk om niet alleen te kijken naar de premie. Wanneer het noodlot toeslaat is het namelijk wel zo fijn dat de service en dekking goed is. Bij InShared hoeft u zich hier gelukkig geen zorgen over te maken. Uw spullen zijn goed verzekerd tegen een scherpe premie

Is een inboedelverzekering verplicht?

Een inboedelverzekering is niet wettelijk verplicht, maar het is wel verstandig om er één af te sluiten. Schade in huis zorgt namelijk al snel voor torenhoge rekeningen. Met een inboedelverzekering hoeft u over deze kosten niet wakker te liggen. Wel zo’n fijn idee.

Niet onderverzekerd met onze Inboedelverzekering

In geval van schade moet u er natuurlijk niet aan denken dat uw spullen niet volledig vergoed worden. Dat begrijpen wij natuurlijk. Uw inboedel is daarom bij ons niet onverzekerd. Voor een aantal spullen geldt wel een maximumbedrag. Denk aan geld (€ 1.250), computerapparatuur (€ 20.000) en sieraden (€ 6.000 met onze Inboedel standaarddekking, of € 8.000 met onze Inboedel Compleetdekking).

Heeft onze Inboedelverzekering een eigen risico?

Ja, er is een eigen risico. Zo kunnen wij onze premie zo laag mogelijk houden. Afhankelijk van het bedrag dat u heeft gekozen bij het afsluiten van de verzekering is dat € 150 of € 0. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200.

Bereken nu uw premie

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning