inboedelverzekering online vergelijken

Inboedelverzekering vergelijken: wat is de beste verzekering?

Voor de waardevolle spullen in uw woning bent u natuurlijk op zoek naar de beste inboedelverzekering. In dat geval is het niet onverstandig om er een paar te vergelijken. En dat is gelukkig zo gepiept.

Welke inboedelverzekering past bij mij?

Waar moet u op letten bij het vergelijken van een inboedelverzekering?

  • Dekking: wat is er precies wel/niet verzekerd?
  • Service: hoe werkt het als ik schade heb?
  • Is er garantie tegen onderverzekering?
  • Beoordelingen: wat vinden klanten van de inboedelverzekering?
  • Premie: wat moet ik per maand betalen?
  • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen bij schade?

Om een goede vergelijking te maken is het dus belangrijk om niet alleen te kijken naar de premie. Wanneer het noodlot toeslaat is namelijk wel zo fijn dat de service en dekking goed is. Bij InShared hoeft u zich hier gelukkig geen zorgen over te maken. Uw spullen zijn goed verzekerd tegen een scherpe premie.

Onze inboedelverzekering is niet 100% te vergelijken

De Inboedelverzekering van InShared is uniek in zijn soort en dus lastig te vergelijken. Als u namelijk een jaar geen schade maakt, kunt u aan het eind van het verzekeringsjaar geld van ons terugkrijgen met de Jaarbeloning. Zo valt de premie voor mensen die bewust met hun spullen omgaan dus nog scherper uit.

Inboedelverzekering vergelijken met opstal

Naast de inboedelverzekering (spullen in het huis) is er de opstalverzekering (het huis zelf). Om de keuze voor de beste inboedelverzekering te kunnen maken is het handig om te weten wat het verschil tussen die twee is om het plaatje compleet te maken.

Naast de opstal en inboedel kunt u bij InShared ook kiezen een Glasverzekering. Daarmee zijn ook uw ramen en ruiten goed verzekerd. Daarnaast is er nog een Mobiele apparaten & extra kostbaarheden voor al uw waardevolle spullen en mobiele apparatuur.

Meer weten over inboedelverzekeringen

we all benefit