Vergelijken Inboedelverzekering

Inboedelverzekering vergelijken

Voor de waardevolle spullen in uw woning bent u natuurlijk op zoek naar de beste inboedelverzekering. In dat geval is het niet onverstandig om er een paar te vergelijken. En dat is gelukkig zo gepiept.

Wat is de beste inboedelverzekering voor mijn woning?

Om de beste inboedelverzekering voor u en uw woning te vinden, is het slim om hierop te letten:

  • Dekking: wat is er precies wel/niet verzekerd?
  • Service: hoe werkt het als ik schade heb?
  • Is er garantie tegen onderverzekering?
  • Beoordelingen: wat vinden klanten van de inboedelverzekering?
  • Premie: wat moet ik per maand betalen?
  • Eigen risico: wat moet ik zelf betalen bij schade?

Om een goede vergelijking te maken is het dus belangrijk om niet alleen te kijken naar de premie. Wanneer het noodlot toeslaat is het namelijk wel zo fijn dat de service en dekking goed is. Bij InShared hoeft u zich hier gelukkig geen zorgen over te maken. Uw spullen zijn goed verzekerd tegen een scherpe premie

Is een inboedelverzekering verplicht?

Een inboedelverzekering is niet wettelijk verplicht, maar het is wel verstandig om er één af te sluiten. Schade in huis zorgt namelijk al snel voor torenhoge rekeningen. Met een inboedelverzekering hoeft u over deze kosten niet wakker te liggen. Wel zo’n fijn idee.

Niet onderverzekerd met onze Inboedelverzekering

In geval van schade moet u er natuurlijk niet aan denken dat uw spullen niet volledig vergoed worden. Dat begrijpen wij natuurlijk. Uw inboedel is daarom bij ons niet onverzekerd. Voor een aantal spullen geldt wel een maximumbedrag. Denk aan geld (€ 1.250), computerapparatuur (€ 20.000) en sieraden (€ 6.000).

Heeft onze Inboedelverzekering een eigen risico?

Ja, er is een eigen risico. Zo kunnen wij onze premie zo laag mogelijk houden. Afhankelijk van het bedrag dat u heeft gekozen bij het afsluiten van de verzekering is dat € 150 of € 0.

Bereken nu uw premie