woonverzekering voor inwoners van Drenthe

De Woonverzekering voor inwoners Drenthe

Drenthe is rust en ruimte. Hier zijn files zeldzaam, is de natuur prachtig en zijn de huizen nog betaalbaar. Voor inwoners van deze mooie provincie, is de Woonverzekering van InShared extra aantrekkelijk. Uw huis én bijgebouwen zijn namelijk goed verzekerd, zonder een hoog prijskaartje.

Waarom is onze Woonverzekering extra interessant voor inwoners Drenthe?

Wonen in Drenthe is veilig. De kans op woninginbraken is klein en het afgelopen jaar zelfs met 63 procent afgenomen. Bij InShared vinden wij het daarom onzin als u hoge premie betaalt, terwijl u in een veilige omgeving woont. Daar houden wij met onze Woonverzekering, die bestaat uit een Opstal en/of Inboedelverzekering, rekening mee. Ook zijn uw bijgebouwen, van garage tot keet, automatisch meeverzekerd en bent u nooit onderverzekerd.

Keten, schuren en garages zijn meeverzekerd

Wanneer je ruimte genoeg hebt, is een keet, schuur of (grote) garage op je terrein geen overbodige luxe. Gezellig en heel handig zelfs! Met onze Woonverzekering, zijn deze bijgebouwen automatisch meeverzekerd. Dit geldt ook voor kelderboxen, bergingen en andere gemeenschappelijke (buiten)ruimten Ze moeten wel duurzaam met de grond verenigd of verankerd zijn. Heeft u een schuur of garage op een ander adres (maar binnen 500 meter van uw huis)? Dan vergoeden wij tot maximaal €25.000 opstalschade per gebeurtenis.

Nooit onderverzekerd

Hoe groot of klein u ook woont, met onze Woonverzekering bent u nooit onderverzekerd. Al uw spullen zijn met onze Inboedelverzekering verzekerd. Kunst, antiek en verzamelingen, tot maximaal €35.000. Audio-, video-, foto- en computerapparatuur tot maximaal €15.000 en sieraden tot maximaal €5.500.

Zonnepanelen zijn meeverzekerd

Een extra steentje bijdragen aan het milieu doe je met zonnepanelen. Uw zonnepanelen of zonnecollectoren zijn met onze Opstalverzekering automatisch meeverzekerd.

we all benefit