Allrisk autoverzekering

Is uw auto jonger dan 6? Dan is een voordelige Allrisk autoverzekering van InShared een goed idee. Daarmee is alle schade aan uw auto verzekerd. En rijdt u schadevrij? Dan krijgt u aan het einde van het jaar misschien weer geld terug dankzij onze Jaarbeloning.

Beoordeling Autoverzekering

uit 8096 beoordelingen


Dekking Allrisk autoverzekering

De Allrisk autoverzekering dekt alle schade aan uw eigen auto. Samen met de verplichte WA autoverzekering bent u dus voor alle schade verzekerd.

Wel verzekerd

Alle schade aan uw eigen auto:

 • bij diefstal, vermissing, total loss
 • na een ongeluk
 • bij per ongeluk zelfgemaakte schade
 • bij schade als uw auto geparkeerd stond
 • en de medische kosten voor hond of kat na een ongeluk
Bereken nu uw premie

Niet verzekerd

 • Slijtage of kapotte onderdelen zonder ongeluk.
Bereken nu uw premie

Eigen risico

 • € 135 bij reparatie door een InShared-herstelbedrijf
 • € 250 in alle overige gevallen

Bij total loss, diefstal van de auto of diefstal of verlies van de autosleutels:

 • € 0

Is een ander verantwoordelijk voor uw schade? En verhalen wij de schade op die ander? Dan telt de schademelding niet mee voor uw eigen risico.

Eigen risico voor ruitbreuk:
Heeft u schade aan een autoruit? Dan is uw eigen risico anders.

 • € 0 bij reparatie en € 135 bij vervanging door een InShared-herstelbedrijf.
 • € 135 bij reparatie en € 250 bij vervanging door een ander herstelbedrijf
Bereken nu uw premie

Meer weten over de Allrisk autoverzekering

Top 5 meest gestelde vragen over de Allrisk autoverzekering

1. Kan ik een eigen reparateur kiezen, en maakt dat nog uit voor mijn eigen risico?

Als u schade heeft aan uw auto, moet u die altijd laten taxeren bij ABS Autoherstel. U kunt daarna wel naar een eigen reparateur, maar dan betaalt u wel een hoger eigen risico. Laat u de schade repareren bij ABS, dan is het eigen risico € 135 in plaats van € 250 bij een schademelding. Voor ruitschades kunt u naar Autotaalglas of Carglass. Daar is het eigen risico € 0 bij ruitreparatie en € 135 bij ruitvervanging. Als u naar een ander herstelbedrijf gaat, is dit € 135 bij ruitreparatie en € 250 bij ruitvervanging.

2. Wat is een afwijkende bestuurder? Als ik mijn auto aan iemand uitleen, is diegene dan verzekerd?

We gaan ervan uit dat de verzekeringnemer ook de hoofdbestuurder van de auto is. Iedereen die met uw toestemming in uw auto rijdt, is gewoon verzekerd. Maar als iemand binnen uw gezin evenveel of zelfs meer van de auto gebruik maakt dan u, moet u deze persoon opgeven als afwijkende bestuurder in uw digitale Verzekeringsmap. Het kan zijn dat uw premie verandert door het opgeven van een afwijkende bestuurder.

3. Wat is het eigen risico bij de Autoverzekering?

Of u een eigen risico heeft, hangt af van de dekking waaronder de schade valt. Voor schades die onder uw WA-dekking vallen geldt geen eigen risico. Bij de andere dekkingen is uw eigen risico lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren, of Autotaalglas en Carglass voor ruitschades. Meer weten? Kijk dan op deze pagina.

4. Ik gebruik mijn auto zakelijk. Kan ik deze bij jullie verzekeren?

In principe niet, sorry. Soms maken we een uitzondering voor personenauto's (geen lease) die op uw eigen naam of die van uw eenmanszaak staan en die alleen gebruikt worden voor woon-werkverkeer. Voor deze 'zakelijke' verzekering moet u een apart account aanmaken, met een zakelijk rekeningnummer en mailadres, die niet gekoppeld zijn aan uw bestaande digitale Verzekeringsmap (als u die heeft). Ook goed om te weten: de cataloguswaarde van de auto en een eventuele schade-uitkering zijn inclusief BTW.

5. Wat is bouwjaarkorting op casco?

Als uw auto ouder wordt, neemt de waarde ervan af, is de schade bij totaalverlies minder hoog en neemt ook de kans op schade af (zoals diefstal). Daarom wordt de dekking voor eigen schade goedkoper (vanaf 3 jaar na aanschaf, want tot die tijd is de nieuwwaarde gedekt), naarmate de leeftijd van de auto toeneemt.

Bereken nu uw premie


 • Een van de laagste premies
 • De InShared Jaarbeloning

Welke Autoverzekering past bij u?

We hebben alle dekkingen nog even voor u op een rijtje gezet.

Aanvullende dekkingen voor extra zekerheid

Is uw auto jonger dan 6? Dan is een voordelige Allrisk autoverzekering van InShared een goed idee. Daarmee is alle schade aan uw auto verzekerd. En rijdt u schadevrij? Dan krijgt aan het einde van het jaar misschien weer geld terug via onze Jaarbeloning.

Inzittenden

Maar hoe zit het eigenlijk met de mensen in de auto? Die kunt u goedkoop verzekeren met de Schadeverzekering Inzittenden

Heeft u al een Autoverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg de Schadeverzekering Inzittenden toe.

Pechhulp

Pech onderweg? Met de aanvullende verzekering Pechhulp komt EuroCross International +31 (0)71 364 17 62 meteen naar u toe, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Nederland, maar ook in de rest van Europa als u daarvoor heeft gekozen. En niet alleen bij een kapotte auto, maar ook als u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent.

Heeft u al een Autoverzekering bij InShared? Ga dan naar uw digitale Verzekeringsmap en voeg pechhulp toe.

de Jaarbeloning van InShared.

In 1 zin: als we samen schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijven verzekeringen betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit. Ok, 2 zinnen dan.

> Alles over de Jaarbeloning

Stap simpel over met onze Overstaphulp

Wilt u graag overstappen van uw huidige verzekeraar naar de Allrisk autoverzekering van InShared maar ziet u op tegen dat 'gedoe'? Niet nodig, wij helpen u graag.

> Bekijk onze Overstaphulp
overstappen verzekering

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een autoverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!

we all benefit