brommerverzekering afsluiten

Brommer­verzekering afsluiten

Op zoek naar een verzekering voor uw geliefde brommer? Dan bent u bij InShared aan het juiste adres. Onze Brommer­verzekering is niet alleen betrouwbaar en voordelig, maar ook binnen een paar minuten af te sluiten.

Brommer kenteken aanvragen

Heeft u een brommer die al in Nederland werd gebruikt voor de invoering van het bromfietskenteken in 2007 en waar nog geen Nederlands kenteken voor is aangevraagd? Dan is er werk aan de winkel! Maak een keuringsafspraak bij de RDW om uw brommer te laten onderzoeken. Er wordt dan onder andere gekeken of uw brommer voldoet aan de regels om op de weg te mogen rijden. Om naar het onderzoek te rijden, moet u een ééndagskenteken aanvragen. Ook heeft u hiervoor een speciale verzekering nodig, die kunt u niet zomaar overal afsluiten. Binnen 5 werkdagen ligt er een kentekenbewijs op uw deurmat en een brief met een tenaamstellingscode. Vanaf dit moment kunt u op zoek gaan naar een WA-verzekering voor langere tijd voor uw brommer. Bij een door de RDW erkende kentekenplaatfabrikant kunt u een kentekenplaat aanvragen.

Brommerverzekering online afsluiten

InShared is een internetverzekeraar waarbij u heel veel zelf digitaal regelt. Dat gaat supersnel en is ook nog eens heel makkelijk. U kunt de premie van onze Brommerverzekering zelf via deze pagina berekenen. Bent u al klant? Dan kunt u een Brommerverzekering in uw bestaande digitale Verzekeringsmap afsluiten.

Iedere dag opzeggen

We werken met een digitale Verzekeringsmap. Ideaal, want hierdoor kunt u meteen een schade melden of zelf een verzekering afsluiten. Over het beëindigen van een verzekering doen wij ook niet moeilijk. Dat kan op elk moment in uw digitale Verzekeringsmap. Natuurlijk vinden wij het wel heel jammer als u bij ons weg wilt.

WA, Beperkt Casco of Allrisk-brommerverzekering

Voordat u een verzekering bij ons afsluit, wilt u vast wel weten wat we in de aanbieding hebben. We hebben de volgende verzekeringen voor brommers:

WA-brommerverzekering

Rijdt u op een brommer, dan bent u wettelijk verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Meer dan logisch, want hiermee bent u verzekerd voor schade die u zelf aan anderen toebrengt. Schade aan uw eigen brommer is hiermee niet verzekerd.

Beperkt Casco-brommerverzekering

Wilt u uw scooter goed verzekeren, maar is Allrisk net teveel van het goede, dan is de Beperkt Casco brommerverzekering een goede optie. Met een Beperkt Casco verzekering bent u gedekt tegen schade door o.a. diefstal, storm en brand, maar niet voor schade aan uw brommer door eigen schuld.

Allrisk-brommerverzekering

Met onze Allrisk-brommerverzekering is ook de schade aan uw eigen brommer verzekerd. Is uw brommer jonger dan 5 jaar? Dan is deze verzekering zeker het overwegen waard. De meeste klanten van InShared die een brommer jonger dan 5 jaar hebben, sluiten onze Allriskverzekering af. Hiermee is uw nieuwe scheurijzer goed verzekerd bij schade en diefstal.

Zijn de accessoires van mijn brommer meeverzekerd?

Sluit u onze Beperkt Casco of Allriskverzekering af, dan zijn alle extra accessoires die gemonteerd zijn op uw brommer meeverzekerd. We bedoelen hiermee de accessoires die er niet standaard op zaten, zoals het windscherm, de rugleuning en een ART-goedgekeurd slot. Uw helm valt hier ook onder. De accessoires zijn verzekerd voor maximaal € 350, de helm voor maximaal € 200.

Brommerverzekering direct afsluiten

En overtuigd? Sluit dan direct onze Brommerverzekering af. Dat is zo geregeld.

Bereken uw premie