Brommer­verzekering vergelijken

Waarom onze Brommerverzekering?

  • Lage premie, top Brommerverzekering
  • Accessoires incl. helm meeverzekerd
  • De Jaarbeloning: we geven geld terug
Hallo, ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Brommerverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Bent u brommerverzekeringen aan het vergelijken? Met onze Brommerverzekering bent u goed en voordelig verzekerd tegen schade aan anderen, uw brommer en uw accessoires. Ook bieden wij een nieuwwaarderegeling bij brommers tot 3 jaar oud. U kunt dan dus met een onbezorgd gevoel de weg op. Vergelijk onze Brommerverzekering met andere verzekeraars en ontdek het zelf!

logo inshared
logo ANWB
logo Unive
logo Klaverblad
logo Reaal
Schade aan anderen
Nieuwwaarde regeling
tot 3 jaar
tot 1 jaar
tot 1 jaar
Accessoires (standaard)
tot 300
optioneel
tot 150
tot 250
Jaarbeloning
Dagelijks opzegbaar
Eenmalige poliskosten
Geen
Ja
Geen
Geen
Geen

Waarom onze Brommer­verzekering?

Lage premie, top Brommerverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Brommerverzekering hoog. Precies waar het om draait. Voor 1 van de laagste premies in Nederland krijgt u bijvoorbeeld:

  • Bij onze Allrisk brommerverzekering de eerste 3 jaar de nieuwwaarde van uw (nieuwe) brommer vergoed
  • Schade aan mensen is tot €6,07 miljoen vergoed en aan spullen tot €2,5 miljoen
  • Uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Accessoires incl. helm meeverzekerd

De accessoires die op uw brommer gemonteerd zijn (zoals een windscherm of sierbeugel), zijn gewoon meeverzekerd met onze Allrisk brommerverzekering. Dat geldt trouwens ook voor uw helm.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Brommerverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

Alles snel en gemakkelijk geregeld

Zelf een verzekering afsluiten, meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk.

Vervangend vervoer bij Allrisk

Heeft u schade aan uw brommer waardoor u niet meer kunt rijden? En u heeft een Allrisk dekking? Dan krijgt u per schadegeval €40 om met het openbaar vervoer te gaan. Komt u tijdens de reparatie in ieder geval waar u zijn moet.

we all benefit

Dekkingen Brommerverzekering

Een Brommerverzekering is in Nederland wettelijk verplicht. Daarmee bent u altijd verzekerd voor schade die u anderen toebrengt. Bekijk hier de verschillende dekkingen bij InShared.

Meer over onze Brommerverzekering

Wat vinden onze klanten van onze Brommerverzekering?

Zij gingen u voor: