Brommer­verzekering vergelijken

Beoordeling Brommer­verzekering

Waarom onze Brommerverzekering?

  • Lage premie, top Brommerverzekering
  • Accessoires incl. helm meeverzekerd
  • De Jaarbeloning: we geven geld terug
Ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Allrisk Brommerverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Bent u brommerverzekeringen aan het vergelijken? Met onze Allrisk Brommerverzekering bent u goed en voordelig verzekerd tegen schade aan anderen, uw brommer en uw accessoires. Ook bieden wij een nieuwwaarderegeling bij brommers tot 1 jaar oud. U kunt dan dus met een onbezorgd gevoel de weg op. Vergelijk onze Brommerverzekering met andere verzekeraars en ontdek het zelf!

logo inshared
logo ANWB
logo Unive
logo Klaverblad
logo Centraal Beheer
logo AON
Schade aan anderen (WA)
Nieuwwaarde regeling (standaard)
tot 1 jaar
tot 1 jaar
tot 1 jaar
tot 1 jaar
tot 1 jaar
Accessoires (standaard)
tot € 350
tot € 150
Jaarbeloning
Altijd dagelijks opzegbaar
Eenmalige poliskosten
Geen
Ja
Geen
Geen
Geen
Ja

Peildatum 25-04-2022

Onze Brommerverzekeringen

Een brommerverzekering vergelijken? Dan moet u eerst weten wat er in de aanbieding is. Er zijn bij ons 3 manieren om uw brommer goed en voordelig te verzekeren:

Meest gekozen bij brommers ouder dan 8 jaar

WA-brommerverzekering

Rijdt u op een brommer, dan bent u verplicht om een WA-brommerverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u aan anderen toebrengt.

WA-brommerverzekering
Meest gekozen bij brommers ouder dan 4 jaar, maar jonger dan 8 jaar

Beperkt Casco verzekering

Te oud voor Allrisk, maar te jong voor alleen WA? Dan is de Beperkt Casco brommerverzekering vaak het meest geschikt. Daarmee is onder andere schade door brand, storm en diefstal verzekerd

Beperkt Casco brommerverzekering
Meest gekozen bij brommers jonger dan 5 jaar

Allrisk brommerverzekering

Met deze verzekering is zo goed als alle schade aan uw brommer gedekt. Dat rijdt wel zo lekker.

Allrisk brommerverzekering

Waarom onze Brommer­verzekering?

Lage premie, top Brommerverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Brommerverzekering hoog. Precies waar het om draait. Voor 1 van de laagste premies in Nederland krijgt u bijvoorbeeld:

  • De nieuwwaarde bij onze Beperkt Casco en Allrisk brommerverzekering als uw brommer total loss of gestolen is, terwijl de brommer jonger dan 1 jaar is en u de 1e eigenaar bent. Of de aanschafwaarde als de brommer jonger is dan 10 jaar en u de brommer korter dan 1 jaar geleden tweedehands gekocht heeft bij een bedrijf dat volgens het register van de Kamer van Koophandel handelt in fietsen en bromfietsen. Of de dagwaarde (maximaal verschil waarde voor en na schade).
  • Schade aan mensen tot € 6,5 miljoen vergoed en aan spullen tot € 2,5 miljoen.
  • Uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk.
Accessoires incl. helm meeverzekerd

De accessoires die op uw brommer gemonteerd zijn (zoals een windscherm of sierbeugel), zijn gewoon meeverzekerd met onze Allrisk brommerverzekering. Dat geldt trouwens ook voor uw helm.

Vervangend vervoer bij Allrisk en Beperkt Casco

Heeft u schade aan uw brommer waardoor u niet meer kunt rijden? En u heeft een Allrisk dekking of een Beperkt Casco dekking? Dan krijgt u per schadegeval € 40 om met vervangend vervoer te gaan. Komt u tijdens de reparatie in ieder geval waar u zijn moet.

Elektrische brommers ook welkom

Elektrische brommers en scooters hebben de toekomst. Deze moderne voertuigen kunt u daarom ook gewoon bij ons verzekeren. Wij hebben hiervoor geen aparte verzekering. Wel zo makkelijk, toch?

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Brommerverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62 . Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Vergelijk brommerverzekering: let hierop

Ziet u bij het kiezen van een brommerverzekering door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Wij vertellen u graag waar u bij het vergelijken op moet letten. Hou dit lijstje erbij als u verschillende brommerverzekeringen onder de loep neemt:

Dekkingen

Voor het afsluiten van een verzekering is het belangrijk om na te gaan welke (aanvullende) dekking u nodig heeft. Dit kan namelijk in de loop der jaar flink veranderen. Als u dit helder voor ogen heeft, is het makkelijker om een brommerverzekering te kiezen.

De premie

Wilt u de goedkoopste brommerverzekering vergelijken? Bereken dan de premie van verschillende brommerverzekeringen. U weet dan zo bij welke verzekeraar u goedkoop uit bent en waar u juist de hoofdprijs betaalt. Kies voor een eerlijke vergelijking wel bij alle brommerverzekeringen dezelfde dekkingen. Anders heeft de premie van een brommerverzekering vergelijken weinig nut.

Wel of geen eigen risico

Bij sommige verzekeraars moet u een (klein deel) van het schadebedrag zelf betalen via het eigen risico. Iets om even te checken voordat u een verzekering afsluit.

Hulp bij een ongeluk

Een ongeluk is voor veel mensen een nachtmerrie. Op zo’n moment wilt u het liefst zo snel mogelijk geholpen worden, ook in het buitenland. Kijk daarom bij het afsluiten van een brommerverzekering of er een 24/7 alarmcentrale is. Let er ook even op of de verzekeraar u wel helpt als u met uw brommer in het buitenland bent.

Opbouwen schadevrije jaren

Heeft u veel schadevrije jaren met uw brommer opgebouwd, dan weet uw verzekeraar dat u geen brokkenpiloot bent. U hoeft dan minder premie te betalen. Hou er wel rekening mee dat u bij sommige brommerverzekeraars geen schadevrije jaren opbouwt. Iets om even te checken voordat u een verzekering afsluit.

Schade melden

Het melden van schade is iets dat vooral zo makkelijk mogelijk moet gaan. Anders heeft u er al geen zin meer in voordat u bent begonnen. Speur voor het afsluiten even op de website of u online schade kunt melden en of klanten tevreden zijn over de afhandeling van schade. Ook iets om op te letten: hoe snel de schade meestal wordt afgehandeld en of u een alarmnummer kunt bellen bij acute noodsituaties.

Wat vinden onze klanten van onze Brommerverzekering?

Zij gingen u voor: