De beste Opstalverzekering

Beoordeling Woon­verzekering

Waarom onze Opstalverzekering

  • Lage premie, top Opstalverzekering
  • Keuze tussen dekking Standaard of Compleet en € 0 of € 150 eigen risico
  • Niet onderverzekerd
Vul uw postcode en huisnummer in
... klanten geven onze woon­verzekering gemiddeld een ...
Hallo, ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Onze Opstalverzekering vergelijken

Een eigen huis en een plek onder de zon, logisch dat u daar zuinig op bent. InShared biedt u de beste Opstalverzekering: een lage premie, maar een ruime dekking. Met onze Opstalverzekering is uw huis en alles wat aan uw huis vast zit goed verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand of storm. Wij bieden u de beste Opstalverzekering, ook als uw huis in de toekomst meer waard wordt. U bent niet onderverzekerd. Wilt zeker weten of het gras niet groener is bij de buren? Vergelijk ons dan met andere verzekeraars.

logo inshared
logo Ditzo
logo Aegon
logo Allianz Direct
logo Centraal Beheer
logo OHRA
Garantie tegen onderverzekering
Premiekorting bij beveiliging
Dagelijks opzegbaar
Zonnepanelen standaard meeverzekerd
Jaarbeloning

Peildatum: 7-5-2021

Vergroot uw woonplezier

We hebben ook nog wat extra zekerheid in de aanbieding. Zo kunt u echt genieten van uw eigen huis.

Over onze Opstalverzekering

Met een Opstalverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw huis en alles dat aan uw huis vastzit. Veroorzaakt door bijvoorbeeld storm, regen, brand of inbraak. De verzekering wordt vaak verplicht gesteld door uw bank.

Inboedelverzekering

Waarom onze Opstal­verzekering?

Lage premie, top Opstalverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Opstalverzekering hoog. Precies waar het om draait. Met onze Opstalverzekering bijvoorbeeld:

  • Bent u niet onderverzekerd. Als de herbouwwaarde van uw huis niet hoog genoeg is om de schade te dekken, hogen wij het bedrag gewoon op
  • Bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel)
  • Zijn uw zonnepanelen en de laadpaal voor uw auto verzekerd via onze Opstalverzekering
  • Krijgt u uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Keuze tussen Standaard en Compleet

met Opstal Standaard bent u goed verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, storm en water (bijvoorbeeld regen of hagel). Met Compleet bent u allrisk verzekerd voor schade door uw eigen schuld.

Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico

Standaard is uw eigen risico € 0. In ruil voor een lagere premie kunt u kiezen voor € 150 eigen risico. Net wat bij u past. Bij stormschade is uw eigen risico altijd € 200. Voor de aanvullende dekking mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50, en voor glas € 0

Extra dekkingen voor mobiele apparaten, glas en verbeteringen

Laptops, smartphones en tablets en andere mobiele apparaten en glas in uw woning. U kunt ze er bij ons allemaal bij verzekeren.

Heeft u een koopappartement met een VVE of een huurwoninghuurhuis? Dan is er al een Opstalverzekering afgesloten via uw VVE of huisbaas. De verbeteringen die u of een vorige bewoner heeft aangebracht, zoals de parketvloer, zonnepanelen of nieuwe keuken vallen daar niet onder. Daarvoor kunt u onze eigenaars- of huurdersbelang dekking afsluiten.

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Opstalverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62. Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een inboedelverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!