Brommer­verzekering berekenen

Waarom onze Brommerverzekering?

  • Lage premie, top Brommerverzekering
  • Accessoires incl. helm meeverzekerd
  • De Jaarbeloning: we geven geld terug
Hallo, ik ben de chatbot. Waar gaat uw vraag over?

Hoe berekent u de premie?

Bent u benieuwd wat een verzekering bij InShared u per maand kost? Bereken dan uw persoonlijke premie in 3 stappen. U ziet precies welke verzekering bij u en uw wensen past.

Een Brommerverzekering van InShared heeft veel voordelen. Onze premie is laag en de dekkingen zijn ruim. We houden rekening met het type brommer, waar u woont en uw leeftijd. Heeft u schadevrije jaren opgebouwd? Dan krijgt u korting op uw Brommerverzekering.

Brommerverzekering

Welke brommerverzekering past het beste bij u?

Wilt u uw brommer WA verzekeren? Of Allrisk? Bekijk zelf de verschillen en de voordelen per dekking.

WA (verplicht)
Meest complete dekking
Allrisk
Schade die u aan anderen toebrengt
Schade veroorzaakt aan uw brommer
Diefstal, brand en storm
Botsing met een dier
Vergoeding voor vervangend vervoer

Waarom onze Brommer­verzekering?

Lage premie, top Brommerverzekering

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Brommerverzekering hoog. Precies waar het om draait. Voor 1 van de laagste premies in Nederland krijgt u bijvoorbeeld:

  • De nieuwwaarde bij onze Allrisk brommerverzekering als uw brommer total loss of gestolen is, terwijl de brommer jonger dan 1 jaar is en u de 1e eigenaar bent. Of de aanschafwaarde als de brommer jonger is dan 10 jaar en u de brommer korter dan 1 jaar geleden tweedehands gekocht heeft bij een bedrijf dat volgens het register van de Kamer van Koophandel handelt in fietsen en bromfietsen. Of de dagwaarde (maximaal verschil waarde voor en na schade).
  • Schade aan mensen tot € 6,1 miljoen vergoed en aan spullen tot €2,5 miljoen
  • Uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk
Accessoires incl. helm meeverzekerd

De accessoires die op uw brommer gemonteerd zijn (zoals een windscherm of sierbeugel), zijn gewoon meeverzekerd met onze Allrisk brommerverzekering. Dat geldt trouwens ook voor uw helm.

Vervangend vervoer bij Allrisk

Heeft u schade aan uw brommer waardoor u niet meer kunt rijden? En u heeft een Allrisk dekking? Dan krijgt u per schadegeval € 40 om met het openbaar vervoer te gaan. Komt u tijdens de reparatie in ieder geval waar u zijn moet.

Elektrische brommers ook welkom

Elektrische brommers en scooters hebben de toekomst. Deze moderne voertuigen kunt u daarom ook gewoon bij ons verzekeren. Wij hebben hiervoor geen aparte verzekering. Wel zo makkelijk, toch?

U mag elke dag opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Brommerverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op +31 (0)71 364 17 62 . Ook vanuit het buitenland.

De Jaarbeloning: we geven geld terug

Blijft er aan het eind van het jaar geld over van de premie die we hebben gereserveerd voor schade? Dan geven we dat weer terug aan u als Jaarbeloning.

Lees meer over de Jaarbeloning

we all benefit

Voorwaarden en informatie­documenten

Over onze Brommerverzekering

Een brommer is praktisch in de stad en altijd makkelijk te parkeren. En een brommerverzekering is in Nederland wettelijk verplicht, of u ‘m nu elke dag gebruikt, of maar af en toe. Met de verplichte WA dekking bent u verzekerd voor schade die u anderen toebrengt. Met een Allriskdekking heeft u een complete verzekering. Welke dekking u ook kiest, uw brommer is goed en voordelig verzekerd met de Brommerverzekering van InShared.

Meer over de Brommerverzekering

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning