diefstal op reis

Diefstal op reis: bestolen op vakantie, wat nu?

Een vakantie boekt u natuurlijk om heerlijk tot uzelf te komen. Bij diefstal op reis blijft er helaas weinig over van een ontspannen vakantie. Wat is het balen als u uw koffer kwijtraakt of uw nieuwe camera. De Reisverzekering van InShared neemt al u zorgen weg, zodat u toch heerlijk kan genieten van uw welverdiende vakantie ook al slaat het noodlot even toe.

Diefstal op reis; wat doet InShared?

Diefstal op reis is erg vervelend. Gelukkig bent u met een Reisverzekering een stuk minder ver van huis dan u denkt. Onze alarmdienst Eurocross Assistance is dag en nacht bereikbaar en biedt u altijd direct hulp als u in nood bent. Wij leggen u uitgebreid uit welke stappen u het beste kunt ondernemen als u het even niet weet. In het buitenland is dit toch vaak wat lastiger. Wij adviseren u altijd om zo snel mogelijk aangifte te doen. Is uw bagage gestolen? Dan betalen wij wat uw bagage waard was voordat u bestolen werd. Het schadeformulier vindt u hier op de website; altijd snel en makkelijk binnen handbereik!

In dit overzicht ziet u precies hoe we de waarde van uw beschadigde spullen bepalen:

Afschrijvingslijst

Tips om diefstal op reis te voorkomen

Diefstal op reis is dus op te lossen met een goede reisverzekering. Maar voorkomen is altijd beter dan herstellen. Daarom zetten wij graag de beste preventietips tegen diefstal op reis voor u op een rijtje.

  • Verdeel uw reisbagage; als u een koffer of rugzak kwijtraakt, heeft u in ieder geval nog wat schone onderbroeken in een andere koffer zitten.
  • Laat u belangrijke spullen achter in uw hotelkamer of appartement? Neem het zekere voor het onzekere en ga voor een kluis.
  • Gestolen spullen uit de auto worden alleen vergoed als er sporen van inbraak zijn. Laat belangrijke of dure spullen nooit in de auto! Dit kan ook een extra reden zijn om in te breken.
  • Bekijk ook eens de tips die de Consumentenbond voor u op een rijtje heeft gezet.

Extra voordelen van een reisverzekering

Naast het oplossen van diefstal op reis heeft de Reisverzekering van InShared nog veel meer voordelen die ervoor zorgen dat u zorgeloos op reis kunt. Bekijk hier de dekking en alle extra’s, zoals medische dekking op reis als u op wintersport gaat. Of extra voertuighulp als u een autovakantie op de planning heeft staan. Bereken uw premie in een paar makkelijke stappen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Meer weten over reisverzekeringen

we all benefit