Kortlopende reisverzekering

Goedkope kortlopende reisverzekering

Waarom de hoofdprijs betalen als het ook veel goedkoper kan? Precies! Wij vertellen daarom waar u op moet letten bij de zoektocht naar een kortlopende reisverzekering. Zo heeft u snel de verzekering die u zoekt.

Kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering?

Met een kortlopende reisverzekering bent u alleen verzekerd voor de duur van uw reis. U gaat een week naar de Ardennen, sluit de verzekering af en bij terugkomst bent u niet meer verzekerd. Kiest u voor een doorlopende reisverzekering, dan bent u automatisch verzekerd voor alle reizen het hele jaar door. Handig, als u graag spontaan een tripje maakt.

Bij InShared maken we trouwens geen verschil tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. U bepaalt zelf hoe lang uw Reisverzekering doorloopt. Wel kan het verstandig zijn om de Reisverzekering aan te laten staan. U hoeft zo niet het afsluiten van een reisverzekering op uw to-do lijst te zetten iedere keer wanneer u een vakantie boekt. Want vergeet u dat een keertje, dan kan dat vervelend uitpakken.

Kortlopende reisverzekering berekenen

De prijs van een Reisverzekering kunt u hier vrijblijvend uitrekenen. Zo ziet u in een handomdraai wat de maandelijkse premie is. U kunt kiezen voor alleen de basisdekking of een uitgebreide Reisverzekering met de dekkingen Medische kosten, Voertuighulp Europa en Annulering.

Kortlopende reisverzekering bergsport

Er zijn genoeg kortlopende reisverzekeringen te vinden waarmee u verzekerd bent voor bergsport. Maar met onze Reisverzekering bent u standaard verzekerd voor uw wintersportavonturen. U hoeft dus geen speciale dekking af te sluiten voor uw wintersportvakanties. Ook uw bagage is standaard meeverzekerd. Mocht er dus iets gebeuren favoriete skibroek of geliefde snowboard? Dan krijgt u voor uw sportieve uitrusting maximaal € 1.250 vergoed. Hou er wel rekening mee dat u bij schade de eerste € 100 zelf moet betalen.

Kortlopende reisverzekering buiten Europa

Bij de meeste verzekeraars kunt u kiezen voor Europa- of werelddekking. Voor de globetrotters onder ons is werelddekking ideaal. U heeft dan de zekerheid dat u overal ter wereld goed verzekerd bent. Bij onze Reisverzekering heeft u de keuze tussen Europa- en werelddekking. Net wat u bij u en uw vakantieplannen past.