Europa

Europese reisverzekering

Wandelen in een wereldstad, uitrusten op een strand of van berg met verse sneeuw skiën? Europa heeft het allemaal! Het is dus een ideaal continent voor een geweldige vakantie. Nog wel handig: een Europese Reisverzekering. Want dan kunt u pas echt onbezorgd genieten van al het moois dat Europa te bieden heeft.

Een reisverzekering binnen Europa afsluiten

In de zomer gaan we graag op pad naar Frankrijk, Spanje of Italië. En in de winter boeken we een reis naar Zwitserland, Oostenrijk of Noorwegen. Maar waar u ook heengaat binnen Europa, een goede reisverzekering is onmisbaar. Want zo weet u dat uw bagage én uzelf verzekerd zijn van hulp als dat nodig is. En gebeurt er iets naars, dan helpt een reisverzekering u om zo snel mogelijk thuis te komen.

Basisdekking

Bij InShared houden we van duidelijkheid. De basisdekking van onze goedkope Reisverzekering Europa heeft dus niet meer dan nodig. Tijdens uw vakantie in Europa bent u dan ruim verzekerd voor:

  • Hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden op reis
  • Schade aan bagage zoals camera of sportuitrusting
  • Tot 120 achtereenvolgende reisdagen
  • Overnachting(en) binnen Nederland
  • Wintersport en onderwatersport
  • Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen

Wilt u extra zekerheid? Dan zijn er nog wat extra dekkingen, zoals Voertuighulp Europa, Annuleringsverzekering en Medische kosten.

Voertuighulp in Europa

Voor veel mensen begint de vakantie al met het inpakken van de auto of caravan. Dan is voor die vakantiegangers de dekking Voertuighulp Europa onmisbaar. Heeft u dan pech onderweg? Dan regelen wij hulp! Dat kan een reparatie zijn of vervangend vervoer. Het ligt er aan hoe snel uw voertuig gemaakt kan worden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat u toch verder kunt reizen.

Annuleringsverzekering

Ontslagen worden, heftige schade aan uw woning of een overlijden in de familie. Als er zoiets gebeurt, staat uw hoofd niet meer naar vakantie. Met onze Annuleringsverzekering kunt u dan uw reis annuleren. Heeft u daar in ieder geval geen financiële zorgen om.

Medische kosten Europa

Bent u zo’n pechvogel dat u altijd een dokter nodig heeft op reis? Geen zorgen met de dekking Medische kosten Europa: u bent dan onder andere verzekerd voor de kosten van artsenbezoek en noodzakelijk vervoer. Ook kosten voor behandelingen, onderzoeken, medicijnen en hulpmiddelen zijn meeverzekerd. Handig, want met lang niet alle aanvullende ziektekostenverzekeringen bent u verzekerd voor medische kosten in het buitenland.

Reisverzekering Europa of wereldwijd?

Als u dan toch een keer buiten Europa op vakantie gaat, kunt u makkelijk de dekking wijzigen naar Werelddekking. Dus ook aan de andere kant van de wereld bent u dan op en top verzekerd.