Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering goedkoopste

Op zoek naar een goedkope doorlopende reisverzekering? Dan bent u bij InShared aan het juiste adres. Onze verzekering bewijst dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn.

Doorlopende reisverzekering versus kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering sluit u alleen af voor de duur van uw reis. Stel dat u met uw tentje 2 weken naar het Gardameer gaat, dan bent u voor deze weken verzekerd. Met een doorlopende reisverzekering bent u automatisch verzekerd voor alle reizen. Handig als u graag spontaan uw biezen pakt. En bijkomend voordeel: met een doorlopende reisverzekering hoeft u er niet meer aan te denken om een reisverzekering af te sluiten iedere keer wanneer u een vakantie boekt. Toch wel een fijn idee.

Wat zit er in een doorlopende reisverzekering?

Een lekke band onderweg naar uw bestemming of een onverwachts bezoek aan het plaatselijke ziekenhuis: een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker op reis. Sluit u een reisverzekering af, dan hoeft u zich hier tijdens uw welverdiende vakantie niet druk om te maken. Dat scheelt slapeloze nachten én een dikke rekening op de deurmat bij thuiskomst. Kiest u voor de Reisverzekering van InShared? Dan kunt u voor de extra veiligheid aanvullende dekkingen afsluiten. Met onze Annuleringsdekking bent u verzekerd als u niet op reis kunt of als u eerder terug moet. De dekking Medische kosten zorgt ervoor dat u medische kosten in het buitenland vergoed worden en de dekking Voertuighulp Europa is uw redder in nood als uw voertuig onverwacht uitvalt door pech. Bij ons stelt u dus zelf uw doorlopende reisverzekering samen.

Kosten doorlopende reisverzekering

Het verschilt flink per verzekeraar wat u maandelijks voor een doorlopende reisverzekering betaalt. Door verschillende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken, komt u er snel achter wat de gemiddelde prijs is. Tipje van de sluier: voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering zit u bij InShared goed.

Doorlopende reisverzekering stage buitenland

Gaat u stage lopen, vrijwilligerswerk doen of studeren in het buitenland, dan bent u gewoon verzekerd met onze Reisverzekering. Hou er wel rekening mee dat u maximaal 120 dagen aaneengesloten op reis kunt. Na deze 120 dagen vervalt de dekking automatisch en bent u dus niet meer verzekerd.