Wintersportverzekering

Wintersportverzekering

Heeft u een vakantie naar de sneeuw geboekt? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Met de Reisverzekering van InShared hoeft u zich daar niet druk om te maken. Bij ons bent u standaard verzekerd voor uw wintersportvakantie.

Wintersport reisverzekering

Er zijn weinig vakanties waarbij de kans op ongelukken zo groot is als bij een wintersportvakantie. Niet voor niets moeten steeds meer Nederlanders een gipsvlucht terug naar huis pakken. Kiest u voor de Reisverzekering van InShared, dan bent u voor deze pech goed verzekerd. U hoeft geen speciale verzekering voor wintersport af te sluiten, onze Reisverzekering heeft namelijk standaard een wintersportdekking. Ideaal toch?

Verzekerd bij pech onderweg

Een dikke laag sneeuw maakt autorijden tot een uitdaging. Voor de extra zekerheid kunt u daarom de aanvullende dekking Voertuighulp Europa afsluiten. Wij komen u dan helpen als uw voertuig tijdens uw reis in het buitenland onverwacht uitvalt door pech.

Zorgverzekering skivakantie

Met uw zorgverzekering bent u lang niet altijd goed genoeg verzekerd voor uw wintersportvakantie. Sommige ziektekostenverzekeringen bieden namelijk geen hulp en vergoeding voor medische kosten in het buitenland. Het zekere voor het onzekere nemen? Sluit dan onze dekking Medische kosten af. Hiermee bent u verzekerd voor acute, noodzakelijke medische hulp in het buitenland. Een soort wintersportongeval verzekering dus.

Reisverzekering off piste

Voor de waaghalzen onder ons is de zwarte piste niet genoeg, zij willen off piste. Bij veel reisverzekeringen bent u voor deze gevaarlijke avonturen niet verzekerd. Bij InShared wel, tenzij het (tijdelijk) verboden is om in het gebied te skiën. Schade door alternatieve wintersporten zoals bobsleeën, skispringen en heliskiën is niet verzekerd. In onze voorwaarden leest u hier meer over.

Wintersportvakantie annuleren

Gaat ondanks alle voorpret uw wintersportvakantie niet door? Dan bent u blij dat u onze Annuleringsdekking heeft afgesloten. Als u ineens niet op reis kunt of eerder terug moet, bent u met deze dekking goed verzekerd. Dat maakt het nét iets minder zuur dat uw vakantie niet doorgaat. Over een eigen risico hoeft u zich trouwens niet druk te maken. Die is er niet voor deze dekking.