Annuleringsverzekering Voorwaarden

Annuleringsverzekering vakantie voorwaarden

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent met onze Annuleringsverzekering? Duik dan in onze voorwaarden. En nee, bij InShared zijn die geen abracadabra.

Voorwaarden annuleringsverzekering

Dat veel mensen niet staan te springen om de voorwaarden van een verzekering door te spitten, begrijpen wij maar al te goed. Door de moeilijke termen en kleine lettertjes is het vaak lastig te ontcijferen. En heeft u zich eenmaal door de tekst geworsteld, dan bent u vaak nóg niet wijzer. Wij doen het daarom anders. Onze voorwaarden zijn in begrijpelijke taal geschreven en aan kleine lettertjes hebben wij niet. En heeft u na het lezen toch nog vragen? Onze chatbot geeft graag antwoord.

Is een annuleringsverzekering verplicht?

Een annuleringsverzekering is niet verplicht. U kunt bij ons zelf kiezen om deze dekking af te sluiten. Dat het fijn is om voor annulering verzekerd te zijn, daar is volgens ons geen twijfel over mogelijk. Moet u namelijk uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken, dan voorkomt u met een annuleringsverzekering een flinke rekening. Geld dat u veel beter voor een volgende vakantie kunt gebruiken.

Binnen 7 dagen afsluiten

Hoe eerder u na het boeken van uw reis een Annuleringsverzekering afsluit, hoe beter. Want om optimaal verzekerd te zijn, moet de verzekering binnen 7 dagen na het boeken van de reis ingaan. Sluit u de Annuleringsverzekering later af? Dan kunt u vaak toch een beroep doen op de verzekering. Het moet dan wel gaan om een situatie waar u 3 maanden vóór het afsluiten van de Annuleringsverzekering nog niets van afwist. En het moet ook gaan om een situatie die wij verzekeren.

Kan ik alleen een annuleringsverzekering afsluiten?

Het is bij ons niet mogelijk om alleen een Annuleringsverzekering af te sluiten. Onze Reisverzekering is de basisdekking die u altijd moet hebben. Zodra u deze heeft afgesloten, kunt u de Annuleringsdekking, de dekking voor Medische kosten en Voertuighulp Europa afsluiten. Zo heeft u een verzekering die perfect bij u en uw reisplannen past.

Annuleringsverzekering afsluiten

Het afsluiten van onze Annuleringsverzekering is zo gepiept. Met een paar drukken op de knop regelt u dit zelf online. En heeft u onze Reisverzekering met Annuleringsdekking niet meer nodig? Dan kunt u de verzekering zelf online opzeggen. Aan een opzegtermijn doen wij niet.