waarom is een reisverzekering nodig?

Waarom is een reisverzekering nodig?

Het afsluiten van een reisverzekering is een kleine moeite, maar kan u heel wat zorgen besparen. Natuurlijk gaat u er niet vanuit dat er iets vervelends gebeurt tijdens uw welverdiende vakantie. Maar waarom niet het zekere voor het onzekere nemen? Wij zetten voor u op en rijtje waarom een reisverzekering nodig kan zijn.

Met een fijner gevoel op reis

Wilt u gegarandeerd genieten van een zorgeloze vakantie? In dat geval is het verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Een gevaar zit immers in een klein hoekje; denk aan een lekke band tijdens een autovakantie of een ongeluk waarbij u een bezoek moet brengen aan het ziekenhuis. Hier kunt u zich extra voor verzekeren met onze Medische kosten op reis verzekering en Voertuighulp Europa. Bij InShared heeft u de keuze uit verschillende reisverzekeringen, zodat u nooit te veel betaalt en altijd een reisverzekering hebt die bij u past.

Waarom een Reisverzekering van InShared?

Waarom is een reisverzekering nodig en die van InShared een slimme keuze? Naast het feit dat u onze Reisverzekering voor een groot deel zelf kunt samenstellen, bieden we ook een aantal extra’s. Onze alarmdienst Eurocross Assistance is dag en nacht bereikbaar en biedt altijd snelle, accurate hulp indien dat nodig is. Uw bagage is bij ons altijd goed verzekerd en in noodsituaties bieden wij altijd hulp. Denk hierbij aan extra reis- of verblijfkosten als u in het ziekenhuis terecht komt of eerder naar huis moet. Moet u onverhoopt eerder naar huis of kunt u niet vertrekken? Sluit een annuleringsverzekering af om er zeker van te zijn dat u in dat geval geen onnodige kosten maakt.

Extra voordelen van een reisverzekering

Naast het oplossen van diefstal op reis heeft de Reisverzekering van InShared nog veel meer voordelen die ervoor zorgen dat u zorgeloos op reis kunt. Bekijk hier de dekking en alle extra’s, zoals medische dekking op reis als u op wintersport gaat. Of extra voertuighulp als u een autovakantie op de planning heeft staan. Bereken uw premie in een paar makkelijke stappen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Meer weten over reisverzekeringen

we all benefit