Tijdelijke reisverzekering

Goedkope tijdelijke reisverzekering

Tickets geboekt, hotel uitgekozen en koffer ingepakt. U bent bijna klaar om op reis te gaan! Alleen nog een tijdelijke reisverzekering afsluiten. Maar is een kortlopende reisverzekering wel altijd de beste en voordeligste keuze? Wij zetten de voordelen en nadelen op een rijtje.

Een reisverzekering eenmalig of doorlopend afsluiten?

Wanneer u op reis gaat, wilt u alleen maar denken aan uw vakantie. Maar juist op reis zit een ongeluk in een klein hoekje. Dat is dan het fijne aan een reisverzekering: gaat er toch iets mis, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Want u bent verzekerd van hulp én voorkomt zo ook nog eens een dikke rekening. Zelfs al reist u niet vaak, kan een enkele reisverzekering dus al een slimme investering zijn.

Tijdelijke reisverzekering afsluiten

Maar ja, een vakantie is al duur genoeg. U wilt zich dan ook niet blauw betalen aan premie. Een kortlopende verzekering klinkt dan als een schot in de roos. Die sluit u af voor de duur van een reis. Maar gaat u een keer spontaan een weekendje weg? Dan moet het afsluiten van een tijdelijke reisverzekering op uw to-do lijst staan. Vergeet u dat, dan zit u met de rekening als het misgaat. Met een doorlopende reisverzekering bent u automatisch verzekerd voor alle reizen die u boekt. Een kortlopende annuleringsverzekering vergelijken is zo niet nodig.

Toch liever een goedkope eenmalige reisverzekering? Bij InShared kiest u zelf hoe lang uw Reisverzekering doorloopt. U kunt namelijk bij ons dagelijks uw verzekering afsluiten, wijzigen en opzeggen. Doen we niet moeilijk over.

De juiste dekking voor uw reis

Wintersporten in Tirol of uitwaaien op Texel, met onze basisdekking van de Reisverzekering bent u in Nederland en Europa goed verzekerd. Gaat u een stukje verder over de grens, dan is de Werelddekking een fijne aanvulling. En dan zijn er nog onze extra dekkingen, zoals Medische kosten, Voertuighulp Europa en Annulering. Zo kiest u zelf wat bij u en uw reis past.

Kosten eenmalige reisverzekering

Wat de kosten zijn van een eenmalige reisverzekering, verschilt per verzekeraar. Uw gezinssamenstelling speelt daar in ieder geval een rol in. Zo is de premie anders voor een alleenstaande dan voor een gezin met kinderen. Bij InShared zit u hoe dan ook goed. De premie voor onze Reisverzekering is namelijk 1 van de laagste. Nieuwsgierig geworden? U kunt hier berekenen wat uw premie is. Ziet u dat zitten? Dan kunt u daarna met een paar stappen de Reisverzekering afsluiten!