Kosten

Wat kost een reisverzekering?

Op zoek naar een reisverzekering? Dan loont het om te kijken wat u bij verschillende verzekeraars betaalt. Wij leggen uit hoe u bij ons vliegensvlug uw maandelijkse premie berekent.

Hoeveel kost een reisverzekering

De kosten van een reisverzekering verschillen flink per verzekeraar. Daarom is het slim om bij meerdere verzekeraars de maandelijkse premie te berekenen. Dat maakt het vergelijken niet alleen makkelijker, u komt er ook achter wat de goedkoopste reisverzekering is. Wat u voor onze Reisverzekering betaalt, kunt u hier vrijblijvend berekenen. Tipje van de sluier: wij staan bekend als 1 van de goedkoopste.

Staar u niet blind op de prijs

Een reisverzekering voor een prikkie, dat wil iedereen wel. Staar u alleen niet blind op de prijs. Voor welk bedrag u verzekerd bent of de verzekering wereldwijd geldig is en of u makkelijk schade kunt melden, is voor u misschien minstens zo belangrijk. Onderstaand lijstje kunt u gebruiken om erachter te komen of een reisverzekering bij u en uw reisplannen past:

Ruime dekking

‘Wat valt er onder de dekking van de reisverzekering?’, is een goede vraag om te stellen. Zo is bij sommige verzekeraars uw bagage niet automatisch meeverzekerd en moet u een aparte dekking afsluiten als u op wintersport gaat of gaat duiken. Bij InShared zit dat trouwens standaard in de basisdekking.

Wereldwijd of Europa

Voor wie Europa te klein is, is het belangrijk dat een reisverzekering een werelddekking heeft. Zo weet u zeker dat u ook aan de andere kant van de wereld op en top verzekerd bent. Blijft u liever binnen Europa? Dan is Europadekking genoeg.

Wel of geen eigen risico

Bij veel reisverzekeringen moet u een klein bedrag bij schade zelf betalen: het eigen risico. Hoe hoog dit bedrag is, verschilt per verzekeraar. Iets om uit te zoeken dus.

Het melden van schade

Heeft u schade, dan heeft u geen zin in extra kopzorgen. Daarom is het belangrijk dat het melden van schade appeltje eitje is. Kijk voor het afsluiten van een verzekering of klanten tevreden zijn over de afhandeling van hun schade en of het mogelijk is om het online te melden.

Iedere dag opzegbaar

Geen zin in opzegtermijn? Ga dan op zoek naar een verzekeraar waar u zelf aan de knoppen zit en de verzekering op ieder moment kunt beëindigen. Wel zo fijn: bij InShared kunt u niet alleen dagelijks uw verzekering opzeggen, maar ook afsluiten en wijzigen. Zo online gepiept!

Kosten reisverzekering per dag

Als u een kostenplaatje van uw reis maakt, is het fijn om te weten wat uw reisverzekering per dag kost. Wat u per dag kwijt bent aan onze Reisverzekering, hangt af van de dekkingen die u kiest. Met de dekkingen Annulering, Medische kosten en Voertuighulp Europa ligt uw premie hoger dan als u alleen de standaard Reisverzekering (basisdekking) afsluit. Zodra u uw maandelijkse premie weet, kunt u zelf berekenen wat de kosten per dag zijn.