Reisverzekering vergelijken

Reisverzekering vergelijken: wat is de beste reisverzekering?

Wanneer u op vakantie gaat is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Zo kunt u zorgeloos op vakantie. Maar welke reisverzekering past het beste bij u? Om het u makkelijk te maken, kunt u heel snel in onderstaand overzicht onze Reisverzekering vergelijken (basisdekking) met andere verzekeraars.

Reisverzekering vergelijken met ANWB, Univé en ING

Waarom is de Reisverzekering van InShared een goede keuze? Vergelijk de reisverzekering gemakkelijk en snel via het onderstaande overzicht en oordeel zelf:

Hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden op reis
Bagage zoals zonnebril, camera
Sportuitrusting
Altijd dagelijks opzegbaar
Aantal standaard verzekerde reisdagen
Onderwatersport verzekerd
Wintersport verzekerd
Kinderen die studeren of stage lopen in het buitenland
Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen
Kinderen van uw partner of kinderen die bij ex-partner wonen
Samengestelde gezinnen volledig verzekerd
Gevaarlijke sporten onder begeleiding van professionals
120
Na 1 jaar
60
Na 1 jaar
60
Na 1 jaar
45
Niet in de vermelde basisdekking, wel optioneel als aanvulling.
Niet in de vermelde basisdekking, wel optioneel als aanvulling.
Niet in de vermelde basisdekking, wel optioneel als aanvulling.
Niet in de vermelde basisdekking, wel optioneel als aanvulling.

Vergelijk reis- en annuleringsverzekering

Gaat u een reisverzekering vergelijken, dan is het belangrijk om te kijken of u goed verzekerd bent als u de reis moet annuleren. Met de Annuleringsverzekering van InShared zit dat wel snor. Voor een paar euro per maand sluit u deze verzekering af bij onze Reisverzekering (basisdekking). Als u ineens niet op reis kunt gaan of als u eerder weg moet, krijgt u uw geld met deze verzekering terug. Reist u alleen dan krijgt u maximaal € 2.000 per reis, voor een alleenstaande met kinderen of een gezin zonder kinderen ligt dit bedrag op € 4.000. En voor een gezin met kinderen is de vergoeding maximaal € 6.000.

Reisverzekering buiten Europa vergelijken

Nog iets om rekening mee te houden bij een reisverzekering vergelijken: of u overal ter wereld verzekerd bent. Sluit u onze Reisverzekering af dan kunt u zelf kiezen of u alleen in Europa of wereldwijd verzekerd bent. Wel zo eerlijk, want niet iedereen heeft de behoefte om de hele wereld over te reizen. Kiest u voor werelddekking, dan vergoeden we medische kosten, hulpverlening en buitengewone kosten over de hele wereld. Blijft u in Europa of gaat u op vakantie naar een land rond de Middellandse Zee? En pakt u uw eigen voertuig? Met de dekking Voertuighulp Europa regelen we dan vervangend vervoer als u dat nodig heeft.

Standaard 120 verzekerde reisdagen

Bij onze Reisverzekering bent u standaard 120 reisdagen verzekerd. En dat is redelijk uniek. Want tijdens het vergelijken van reisverzekeringen, zult u zien dat dit dat bij andere verzekeraars meestal 60 dagen is.

Reisverzekering vergelijken: altijd dagelijks opzegbaar

In tegenstellingen tot veel andere verzekeraars kunt u bij InShared iedere dag uw verzekering opzeggen. We zien u uiteraard liever niet vertrekken als klant, maar wanneer het zover komt doen we daar niet moeilijk over.

Wintersport en onderwatersport verzekerd

Vindt u het heerlijk om te duiken of skiën op vakantie? Geen probleem. Met de basisdekking bent u hiervoor gewoon verzekerd. Een fijn idee. Zelfs gevaarlijke sporten onder begeleiding van professionals valt onder onze Reisverzekering. Gaat u onze Reisverzekering vergelijken met andere verzekeraars dan zult zien dat dit bij lang niet alle verzekeraars in de basisdekking zit.

Uitgebreide dekking voor samengestelde gezinnen

Heeft u een samengesteld gezin? Dan is dit een belangrijk punt bij een reisverzekering vergelijken. De Reisverzekering van InShared is zeer geschikt voor samengestelde gezinnen. En dat is uniek in de markt. De kinderen van uw partner zijn gewoon meeverzekerd. En ontstaat er een noodsituatie op vakantie, dan is het best handig dat uw ex bijvoorbeeld verzekerd kan overvliegen om de kinderen op te halen.

Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen

Uw eigen gezin is goed verzekerd met de Reisverzekering van InShared. Ook uw kinderen die studeren of stagelopen in het buitenland. En wanneer u heerlijk op vakantie gaat is niet alleen uw gezin goed onder de pannen. Ook de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen zijn meeverzekerd.