Reisverzekering vergelijken: wat is de beste reisverzekering?

Wanneer u op vakantie gaat is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Zo kunt u zorgeloos op vakantie. Maar welke reisverzekering past het beste bij u? Om het u makkelijk te maken, kunt u heel snel in onderstaand overzicht onze Reisverzekering vergelijken (basisdekking) met andere verzekeraars.

Reisverzekering vergelijken met ANWB, Univé en ING

Waarom is de Reisverzekering van InShared een goede keuze? Vergelijk de Reisverzekering gemakkelijk en snel via het onderstaande overzicht en oordeel zelf.

Basisdekking reisverzekering ANWB Reis Compact InShared Univé ING doorlopende reis
Hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden op reis
Bagage zoals zonnebril, camera *
Sportuitrusting
Altijd dagelijks opzegbaar Na 1 jaar Na 1 jaar Na 1 jaar
Aantal standaard verzekerde reisdagen 60 120 60 45
Onderwatersport verzekerd *
Wintersport verzekerd *
Kinderen die studeren of stage lopen in het buitenland
Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen
Kinderen van uw partner of kinderen die bij ex-partner wonen
Samengestelde gezinnen volledig verzekerd
Gevaarlijke sporten onder begeleiding van professionals *

* Niet in de vermelde basisdekking, wel optioneel als aanvulling.

Standaard 120 verzekerde reisdagen

Bij onze Reisverzekering bent u standaard 120 reisdagen verzekerd. En dat is redelijk uniek. Want bij het vergelijken met andere reisverzekeringen zult u zien dat dit meestal 60 dagen is.

Altijd dagelijks opzegbaar

In tegenstellingen tot veel andere verzekeraars kunt u bij InShared iedere dag uw verzekering opzeggen. We zien u uiteraard liever niet vertrekken als klant, maar wanneer het zover komt doen we daar niet moeilijk over.

Uitgebreide dekking voor samengestelde gezinnen

De Reisverzekering van InShared is zeer geschikt voor samengestelde gezinnen. En dat is uniek in de markt. De kinderen van uw nieuwe partner zijn gewoon meeverzekerd. En we denken er natuurlijk liever niet over na, maar wanneer er een noodsituatie ontstaat op vakantie, dan is het best handig dat uw ex bijvoorbeeld verzekerd kan overvliegen om de kinderen op te halen.

Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen

Uw eigen gezin is goed verzekerd met de Reisverzekering van InShared. Ook uw kinderen die studeren of stage lopen in het buitenland. En wanneer u heerlijk op vakantie gaat is niet alleen uw gezin goed onder de pannen. Ook de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen zijn meeverzekerd.

Wintersport en onderwatersport verzekerd

Vindt u het heerlijk om te duiken of skiën op vakantie? Geen probleem. Met de basisdekking bent u hiervoor gewoon verzekerd. Een fijn idee. Zelfs gevaarlijke sporten onder begeleiding van professionals valt onder onze Reisverzekering.

Meer weten over reisverzekeringen

we all benefit