Reisverzekering vergelijken

Met de Reisverzekering van InShared kunt u écht van uw vakantie genieten. We komen u helpen bij ziekte, ongeval of overlijden op reis. En uw bagage en reisdocumenten zijn op reis goed verzekerd bij schade, verlies en diefstal . Vergelijk onze Reisverzekering hieronder met andere verzekeraars.

Onze Reisverzekering vergelijken met andere verzekeraars

Iedere vakantieganger is goed verzekerd bij InShared. Of u nu een verre reis maakt of een weekendje weggaat in eigen land, gaat skiën of watersporten, met onze verzekeringen kunt u écht genieten. Nog niet zeker van onze verzekering? Vergelijk de Reisverzekering van InShared met andere verzekeraars.

logo inshared
logo Aegon
logo Reaal
logo OHRA
Bagage (per persoon)
2.500
1.500
3.500
1.500
Aantal reisdagen
120
90 dagen
90 dagen
v.a. 90 dagen
Dagelijks opzegbaar
Jaarbeloning

Over onze Reisverzekering

Met de Reisverzekering van InShared kunt u zorgeloos op vakantie. U kunt kiezen uit een verzekering met Europa- of Werelddekking. Ook is uw bagage standaard meeverzekerd.

Meer over onze Reisverzekering

Voor de extra zekerheid

Naast de Reisverzekering (basisdekking) kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor Annulering, Medische kosten en Voertuighulp in Europa.

De Jaarbeloning van InShared

In het kort: als we onnodige schade voorkomen en de kosten laag houden, dan blijft onze Woonverzekering betaalbaar én houden we geld over voor de Jaarbeloning. We all benefit.

InShared Jaarbeloning

Wat vinden onze klanten van onze Reisverzekering?

Zij gingen u voor:

Klaar met vergelijken? Stap simpel over met onze Overstaphulp

Wilt u graag overstappen van uw huidige verzekeraar naar de Reisverzekering van InShared, maar ziet u op tegen dat ‘gedoe’? Niet nodig, wij helpen u graag.

Stap 1

Kies de Overstaphulp bij het online afsluiten.

Stap 2

Pas de kant-en-klare opzegbrief aan.

Stap 3

Verstuur de ondertekende brief naar uw verzekeraar.

Verstuur de ondertekende brief naar uw verzekeraar

Stap 4

U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Klaar!