Zakelijke reisverzekering

Reisverzekering zakelijke reis

Moet u voor uw werk naar het buitenland? Dan wilt u tijdens deze reis natuurlijk goed verzekerd zijn. Bij InShared hebben we alleen verzekeringen voor consumenten. Voor een zakelijke reisverzekering bent u bij ons dus niet aan het juiste adres.

Reisverzekering zakelijk vergelijken

Wij hebben dan wel geen zakelijke reisverzekering in ons assortiment, maar kunnen u wel tips geven om de beste verzekering te vinden. Dat begint allemaal met vergelijken. Hou rekening met de volgende punten:

Wereldwijd of Europa

Tijdens de zoektocht naar een reisverzekering zakelijk komt u er waarschijnlijk achter dat niet alle verzekeringen overal gelden. Zo zijn er verzekeringen waarmee u alleen in Europa verzekerd bent en verzekeringen met een wereldwijde dekking. Kijk wat het beste bij uw reisplannen aansluit.

Het verzekerde bedrag

Tijdens een zakelijke reis zijn de risico’s misschien groter dan tijdens een ‘gewone’ vakantie. Check daarom altijd voor welk bedrag u verzekerd bent. Zo kunt u onaangename verrassingen voorkomen.

Bagage meeverzekerd

Zit in uw (hand)bagage die spiksplinternieuwe werklaptop? Dan is het wel zo fijn als uw bagage meeverzekerd is. Iets om op te letten als u zoekt naar de beste zakelijke reisverzekering.

Kortlopende of doorlopende verzekering

Misschien is een kortlopende reisverzekering voor u genoeg omdat u maar af en toe naar het buitenland moet voor werk. Gaat u ook weleens spontaan op zakenreis? Dan is een doorlopende reisverzekering een uitkomst. Hiermee bent u het hele jaar rond verzekerd.

Wel of geen eigen risico

Bij sommige verzekeraars moet u een deel van het schadebedrag zelf betalen: het eigen risico. Als u deze extra kosten liever niet heeft, kunt u speuren naar een verzekering zonder eigen risico.

Schademelden

Het melden van schade moet zo makkelijk en snel mogelijk gaan. Benieuwd of dat bij een verzekeraar goed geregeld is? Kijk dan wat klanten zeggen over het afhandelen van schade. Reviews maken veel duidelijk.

Makkelijk opzegbaar

In een opzegtermijn heeft u natuurlijk geen zin. Zoek daarom naar een zakelijke reisverzekering zonder opzegtermijn. Het liefst 1 die u op ieder moment zelf makkelijk kunt beëindigen.

Op zoek naar een ‘gewone’ reisverzekering?

Voor al uw niet-zakelijke reizen is er onze Reisverzekering. Hiermee gaat u goed verzekerd op reis zonder de hoofdprijs te betalen. Benieuwd wat u per maand aan premie kwijt bent? Bereken dan nu vrijblijvend uw premie.