De Reisverzekering voor samengestelde gezinnen

De Reisverzekering voor samengestelde gezinnen

Wanneer je op vakantie gaat met een samengesteld gezin moet alles goed geregeld zijn. Met de Reisverzekering van InShared maken we daarom geen onderscheid tussen uw kinderen en de kinderen van uw partner. Ook niet bij annulering.

Waarom is onze Reisverzekering extra interessant voor samengestelde gezinnen?

Bijna tien procent van alle gezinnen is een samengesteld gezin of stiefgezin*. Toch is het lastig om een reisverzekering te vinden waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen uw kinderen en de kinderen van uw partner. En omdat een vakantie voor veel stress kan zorgen, helemaal als het de eerste vakantie samen is, maken wij het makkelijker voor u. Met onze Reisverzekering is namelijk uw hele samengestelde gezin verzekerd. Dus niet alleen uw kinderen, maar ook de kinderen van uw partner. Op reis en bij annulering komt u daarom nooit voor verassingen te staan.

*Bron: https://www.nji.nl/nieuws/half-miljoen-kinderen-leeft-in-samengesteld-gezin

Is mijn samengestelde gezin ook verzekerd bij annulering?

Ja, met onze speciale Annuleringsverzekering maken we geen onderscheid tussen uw kinderen of de kinderen van uw partner. Als u uw reis of vakantie moet annuleren, vroegtijdig moet afbreken of als u later op de plaats van bestemming aankomt, heeft u recht op vergoeding. Dit geldt niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen, uw partner en de kinderen van uw partner. Dat scheelt een hoop geregel! U heeft ook recht op een vergoeding als een naast familielid van u of uw partner ernstig ziek is of is overleden.

Hulp bij pech onderweg

Met de auto op vakantie gaan, geeft vrijheid. Maar een mechanisch defect of een plotselinge beschadiging kan wel voor pech onderweg zorgen. Met Voertuighulp Europa krijgt u hulp van onze alarmcentrale Eurocross en zijn de kosten van een vervangend vervoermiddel verzekerd, zodat u snel verder vakantie kunt vieren.

Ook de hulp bij ziekte, ongeval of overlijden van de bestuurder is meeverzekerd.

Wereldwijd verzekerd voor medische kosten

Uw enkel kneuzen tijdens een wandeling of verschrikkelijke kiespijn, jammer genoeg kan dit ook op reis gebeuren. Als u onze Medische kostenverzekering afsluit en de Werelddekking neemt, bent u overal verzekerd voor noodzakelijke medische kosten. Dit geldt voor het hele gezin. Er is geen eigen risico.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een reisverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!