De Reisverzekering voor ouderen

De Reisverzekering voor ouderen

Met pensioen? Vrije tijd genoeg? Dan is er niets leuker dan op reis gaan. De Reisverzekering van InShared is extra geschikt voor ouderen. We houden namelijk rekening met uw leeftijd, zonder te discrimineren. En u bent goed verzekerd voor repatriëring en annulering.

Waarom is onze Reisverzekering voor ouderen extra interessant?

Steeds meer ouderen gaan regelmatig op reis. Het blijkt zelfs dat vakantiegangers boven de 55 jaar vaker en langer op vakantie gaan dan jongeren (gemiddeld 3,2 vakanties per jaar)*. Toch is het meestal lastiger om een geschikte reisverzekering te vinden. Vaak is er een leeftijdsgrens, wordt er bij ongevallen minder uitgekeerd of kunt u sommige dekkingen niet afsluiten. Met onze Reisverzekering sluiten wij u niet uit, maar houden we juist rekening met u.

*Bron: https://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/vrije-tijd-cultuur/publicaties/artikelen/archief/2014/2014-3928-wm.htm

Geen leeftijdsdiscriminatie

Ouder zijn én worden is iets om te vieren, daarom discrimineren wij niet op leeftijd. Met de Reisverzekering voor ouderen, betaalt u geen opslag voor uw leeftijd. Ook keren wij niet minder uit bij ongevallen. En wilt u tijdens uw reis onder begeleiding bungeejumpen? Dan houden wij u niet tegen. Bij inShared sluiten we namelijk niemand uit.

En als ik mijn reis moet annuleren?

Als u uw reis of vakantie moet annuleren, vroegtijdig moet afbreken of als u later op de plaats van bestemming aankomt, heeft u recht op vergoeding met onze speciale Annuleringsverzekering. Dit geldt als u, uw partner of kind een noodzakelijke medische ingreep moet ondergaan. Maar ook als u of een naast familielid overlijdt of ernstig ziek wordt.

Altijd verzekerd en geen opzegtermijn

Met onze doorlopende Reisverzekering bent u altijd verzekerd. Zelfs als u besluit om spontaan met de caravan weg te gaan of naar de zon te vliegen. Verwacht u de komende tijd niet meer op reis te gaan? Dan kunt u de verzekering eenvoudig beëindigen in uw digitale Verzekeringsmap. Er is geen opzegtermijn.

Medische kosten kunt u meeverzekeren

Hoe ouder, hoe wijzer. Alleen als u op vakantie valt, wilt u wel zeker weten dat verzekerd bent voor goede medische hulp. Met de dekking Medische kosten bent u verzekerd als u tijdens uw reis onverwacht een noodzakelijke medische behandeling moet ondergaan. Er is geen eigen risico.

En ben ik ook verzekerd voor repatriëring?

U wilt er misschien liever niet aan denken, maar stel dat u of uw verzekerde reisgenoot overlijdt, dan bent u daarvoor ook verzekerd. We betalen:

  • De kosten van heen- en terugreis naar de plaats van overlijden in het buitenland, inclusief verblijfkosten, van maximaal 2 familieleden.
  • De extra kosten van verblijf en de extra kosten van de terugreis van de overige verzekerden.
  • De reis- en verblijfkosten van 1 persoon ter ondersteuning van een verzekerd familielid, indien in het reisgezelschap geen ander familielid aanwezig is.

En... overtuigd?

We hebben ons best gedaan om u te laten zien dat wij er alles aan doen om u de service en zekerheid te bieden die u zoekt in een reisverzekering. Bent u net zo overtuigd als wij dat zijn? Sluit dan nu direct en online uw verzekering af!